Tuesday, October 23, 2012

Hong Kong metro dhe Informacione Aeroporti

Po. Ne kemi Hong Kong Aeroportit dhe informacionit Subway!

Një gjallërim fun për drejtimin e një blog është duke kërkuar në të gjitha kërkimet e pazakontë që rezultuan në vizitat e faqeve tona. Sot ne kemi kuptuar se shumë nga vizita e pazakontë po vijnë nga kërkimet Google në gjuhë të tjera në kërkim për informacion në aeroportin e Hong Kong. Ne me të vërtetë të gëzojnë duke punuar me njerëz në mbarë botën kështu që ne kemi filluar përkthimin faqet tona në shumë gjuhë të ndryshme. Ne jemi vetëm duke filluar kështu të jetë i durueshëm me ne. Së pari këtu është informacioni në Aeroportin e Hong Kong:

aeroporti Hong Kong
The Hong Kong aeroporti
http://hongkonghonky.blogspot.com/p/hong-kong-international-airport-info.html


Në qoftë se ju doni një hartë të metro Hong Kong provoni të na këtu:

http://hongkonghonky.blogspot.com/p/hong-kong-mtr-subway-map.html

Faleminderit!

No comments: